Wil je een elektrische fatmax step huren om een leuke tour te maken over de Veluwe?

Bij F.A.T. tour ben je op het juiste adres om zo'n stoere elektrische step te huren!


Wat is een fatmax elektrische step?

Een FatMax elektrische step is een van de weinige legale elektrische steps in Nederland. Het is een robuuste step met extreem brede banden, ontworpen om gemakkelijk over diverse soorten terrein te navigeren. Met banden die vaak 3,8 inch breed of meer zijn, biedt de FatMax elektrische step uitstekende stabiliteit en tractie op moeilijk terrein. Door de staande positie geeft het rijden met de FatMax een actief gevoel. Door de stille aandrijving kun je de omgeving volop beleven, met de F.A.T. tour zie je het leukste van de omgeving!

fatmax detail

E step / elektrische step

Dat is toch wel lekker.. De FatMax elektrische steps zijn uitgerust met een 250W elektromotor. Je zet 1 x af, gebruikt het duimgas en je GAAAT! Zo simpel is dat. De elektromotor doet het werk. Je kunt dus gerust uren op pad zonder dat je

zwaar bezweet terugkomt.


Elektrische step huren in.. Ede / Lunteren

We hebben een collectie van elektrische fatmax steps maar ook fatbikes en kunnen ook e-choppers beschikbaar stellen vanuit onze uitgifte punten in Ede / Lunteren. Bij beide locaties hebben we een leuke puzzeltocht uitgezet, waarbij je mooie weggetjes rijdt, veel over de omgeving te weten komt en leuke plekken te zien krijgt. Je kunt dus een FatMax elektrische step huren in Ede maar ook een FatMax elektrische step huren in Lunteren.

Wie kan een FatMax elektrische step huren?

Onze elektrische steps mogen legaal op de Nederlandse fietspaden en wegen omdat ze voldoen aan de eisen die hieraan zijn gesteld. Er is geen rijbewijs nodig om een fatmax elektrische step te huren en er is wettelijk gezien geen minimale leeftijd. Wel is het zo dat een minimale leeftijd waaraan wij huren 14 jaar is omdat de FatMaxen anders te groot zijn om te besturen. Een helm is op de fatmax niet verplicht.

fatmax step huren

F.A.T. Tour

How FAT is THAT

Ontdek de Veluwe op een vette FATbike, FatMAx elektrische step of een e-chopper.

T. 0318-250999
info@fattour.nl

Wij maken jouw vette uitje mogelijk!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan doen wij ons stinkende best om een super vet FATMAX uitje te realiseren!


Je kunt ons ook bellen op 0318-250999 / mailen op: info@fattour.nl