Wat je wilt weten over de F.A.T. tour..


F.A.T.?

FAT omdat het een vette tour is, over de Veluwe, waarbij je een FAT tweewieler gebruikt als vervoermiddel.

Oorspronkelijk staat "FAT" voor de vette brede banden, die de 2wieler het stoere uiterlijk geven.

Welke 2wielers?

We hebben voor jouw groep diverse 2wielers beschikbaar. Dat ze vet zijn, dat is zeker.

We hebben FAT bikes.. Dit zijn elektrische fietsen met vette banden. Ze zien er zeer stoer uit, zijn zeer robuust, gaan ca. 25 km/h en hebben ruim voldoende actieradius voor de F.A.T. tour.

We hebben FATmax kickbikes. Dit zijn steps met dikke banden. Je staat hierop en door de actieve houding beleef je de omgeving en elkaar maximaal! Ze zijn elektrisch, hier kun je prima een paar uur mee op pad zonder moe te worden! Ze gaan ca. 25 km/h en ruim voldoende actieradius voor de F.A.T. tour.

Tenslotte is het mogelijk om de welbekende e-choppers in te zetten. Robuuste 2-wielers maar met helm en rijbewijsplicht, alleen op speciaal verzoek in te zetten.

Bij een boeking krijg je een van de types toegewezen, als je expliciete voorkeur hebt, geef dat dan bij de boeking aan, dan proberen we er rekening mee te houden.

Puzzeltour?

Je gaat op pad met de FAT app. Met deze app wordt jouw tour een avontuur. De app leidt jou telkens naar het volgende punt op de route, met leuke, spannende en soms dwaze opdrachten. Het maximaal te behalen punten is 1000.. Hoe dichtbij de 1000 komt jouw groep? Als je met een wat grotere groep bent kun je de groep opdelen en tegen elkaar strijden!

De tour duurt ca. 2,5 uur incl. stops, halverwege de route kom je langs een horecagelegenheid waar je wat kunt drinken en toiletteren.

Voor wie?

Of je nu met zijn tween bent of bijvoorbeeld met jouw bedrijf (personeelsuitje, bedrijfsuitje, familieuitje etc.) en 200 personen.. De F.A.T. tour is geschikt. Wij zorgen in overleg voor het juiste aantal 2-wielers. De enige eis is een lengte van minimaal 140 cm. Geen rijbewijs / nog geen 16? Geen probleem, we hebben een geschikte 2wieler.

Combineren met een lunch / diner / BBQ / vergadering

De startlocaties in Ede & Lunteren hebben beiden een mooi terras en ruimte voor kleine & grote groepen.

Neem contact met ons op voor een leuk voorstel!F.A.T. Tour

How FAT is THAT

Ontdek de Mooie omgeving van de Veluwe op een vette Fatmax step, Fatbike of e-chopper.

T. 0318-250999
info@fattour.nl

Wij maken jouw vette uitje mogelijk!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan doen wij ons stinkende best om een super vet FATMAX uitje te realiseren!


Je kunt ons ook bellen op 0318-250999 / mailen op: info@fattour.nl