How FAT is THAT!

Plekken om een elektrische step te huren op de Veluwe

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de Veluwe te verkennen, dan is het huren van een Fatmax elektrische step in Ede of Lunteren zeker de moeite waard. De Fatmax step is een comfortabele en veilige manier om door de prachtige natuur van de Veluwe te rijden. In dit artikel bespreken we waarom het huren van een Fatmax elektrische step een geweldige ervaring kan zijn.

Fattour heeft 2 plekken waar de tour gestart kan worden: Vanuit restaurant de Goudsberg in Lunteren of vanuit Restaurant Amadeus in Ede. Vanuit beide locaties is een super mooie tour mogelijk!

Comfortabel rijden op de Fatmax elektrische step

De Fatmax elektrische step is een zeer comfortabel vervoersmiddel. De step is voorzien van een geveerde voorvork en een achterwielophanging, waardoor je soepel over oneffenheden en hobbelige wegen kunt rijden. Daarnaast heeft de step een verstelbaar stuur en een comfortabele zitting, waardoor je ook langere ritten zonder problemen kunt maken.

Eenvoudig en veilig in gebruik

De Fatmax elektrische step is zeer eenvoudig in gebruik. De step heeft een elektrische motor en een handig bedieningspaneel, waarmee je de snelheid en de remmen kunt regelen. Ook is de step voorzien van veiligheidsvoorzieningen, zoals verlichting en reflectoren, waardoor je ook in het donker veilig kunt rijden.

Verken de prachtige natuur van de Veluwe

Het huren van een Fatmax elektrische step geeft je de mogelijkheid om op een leuke en milieuvriendelijke manier de Veluwe te verkennen. Je kunt gemakkelijk door de bossen en over de heide rijden en de prachtige natuur van dichtbij bewonderen. Ook kun je met de step gemakkelijk en snel de mooiste plekjes van de Veluwe bereiken, zoals het Kröller-Müller Museum en het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Flexibele huuropties

Als je besluit om een Fatmax elektrische step bij Fattour te huren, dan heb je verschillende huuropties. Zo kun je in de ochtend of de middag starten en in de zomer ook in de avond. Ook is het mogelijk om de step voor meerdere dagen te huren, zodat je de Veluwe op je eigen tempo kunt verkennen. Neem daarvoor gerust contact op.

Conclusie

Het huren van een Fatmax elektrische step in Ede of Lunteren is een geweldige manier om de prachtige natuur van de Veluwe te verkennen. Met de comfortabele en veilige Fatmax step kun je gemakkelijk en snel door de bossen en over de heide rijden. Ook heb je de flexibiliteit om de step in de ochtend, middag of zelfs de avond te huren. Het is een leuke en milieuvriendelijke manier om de Veluwe te ontdekken en een onvergetelijke ervaring te beleven.

Startlocaties

EDE (Veluwe Gelderland)

Je kunt starten bij restaurant Amadeus in Ede. Daar kun je terecht voor een lekker drankje lunch of diner. Er is een mooi groot terras en je rijdt vanaf hier zo de heide op! Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Te combineren met een leuk arrangement.


Adres

Wekeromseweg 1, 6718 SC, Ede

LUNTEREN (Veluwe Gelderland)

Je kunt starten bij restaurant de Goudsberg in Lunteren, boven aan de Goudsberg (lang leve de accu) Laat je verrassen door Lunterse gerechten of drink een drankje op het terras met fantastisch uitzicht! Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Adres

Hessenweg 85, 6741 JP, Lunteren

fattouredee

Groepsuitje

Leuk!!

De Fat Tour is een super leuk uitje voor een groep! Het rijden met de FatMax is al een beleving, doordat je de rally rijdt kom je veel te weten over de omgeving.

Door de opdrachten onderweg is het spannend en kun je tegen anderen in jouw groep strijden!

Arrangementen

Beide tours starten en eindigen bij een leuk restaurant, je kunt het uitje combineren met een leuke lunch / diner / BBQ. Doordat we samenwerken met partners kunnen we in overleg groepen bedienen tot 35 st.

Neem contact op voor de beschikbaarheid.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

info@fattour.nl / 0318-250 999

Stuur een bericht

STUUR JOUW BERICHT.

Heb je een vraag?.

We geven graag antwoord!

info@fattour.nl

(+31) 318 250 999 

How FAT is THAT!

Maak een te gekke tour over de Veluwe met een elektrische step.

F.A.T. Tour

How FAT is THAT

Ontdek de Veluwe op een vette FATbike, FatMAx elektrische step of een e-chopper.

T. 0318-250999
info@fattour.nl

Wij maken jouw vette uitje mogelijk!

Laat ons weten wat jouw wensen zijn, dan doen wij ons stinkende best om een super vet FATMAX uitje te realiseren!


Je kunt ons ook bellen op 0318-250999 / mailen op: info@fattour.nl